Eén van de wagens uit het thema 'Best of Holland'. Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 71e keer.
Eén van de wagens uit het thema 'Best of Holland'. Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 71e keer. Foto: Willemien Timmers

Flower Parade Rijnsburg

bloemen n Het thema van Flower Parade Rijnsburg 2016 is´Best of Holland´. Waar is Nederland beroemd om en wat is mooi uit te beelden in bloemen. Dat was de uitdaging bij het bedenken van de onderwerpen van de praalwagens.

Samen met de sponsors kwam het creatieve team van Stichting Rijnsburgs Bloemencorso met onderwerpen als Dutch DJ´s, Nederland Musealand, Landbouw & Visserij, Toerisme, Heel Holland Bakt en natuurlijk Flowers around the World.
Op zaterdag 13 augustus wordt het vast en zeker weer druk in de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 71e keer. Een bijna rijdende theatervoorstelling met acteurs en actrices op de praalwagens.
Rustig op het gemak de praalwagens bekijken kan op 12 augustus tijdens de gratis toegankelijke Flower Parade Show in bloemenveiling van Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 19.00 uur is er een geweldige avond met muziek en honderdduizenden bloemen. Tijdens een heerlijke wandeling op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk op zondag 14 augustus zijn de praalwagens nog eens te bewonderen.
12 augustus: FloraHolland Rijnsburg - 'Flower Parade Show'.
13 augustus: parade vanaf 13.00 uur Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.
14 augustus: praalwagens op de Kon. Wilhelmina Boulevard Noordwijk.