Burgemeester Jaensch knipt het lint door. Hij wordt daarbij geholpen door Lizaly Wildenbeest. | Foto Willemien Timmers
Burgemeester Jaensch knipt het lint door. Hij wordt daarbij geholpen door Lizaly Wildenbeest. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Clusiushof 7 open

ondernemen n Onder overweldigende belangstelling werden afgelopen vrijdag de bedrijfsruimtes van Clusiushof 7 geopend.

Tegenover de Superrr in Poelgeest bevinden zich nu mooie ruiten waarin onder andere een fietsenmaker, een yogastudio, therapieruimtes en een koffie-íjs-corner zijn gecreeerd.

De meer dan honderd bezoekers, onder wie burgemeester Emile Jaensch, bewonderden de diverse vertrekken en ontmoetten de verschillende ondernemers.

De burgemeester sprak zijn bewondering uit voor het particuliere initiatief van Corjan Vliek en moedigde de aanwezige Poelgeestenaren aan om gebruik te maken van de faciliteiten en naar elkaar om te zien.


Taxatiedag antiek speelgoed

antiek n Bij Alexander Juwelier in Oegstgeest kan men op vrijdagmiddag 15 juli antiek technisch speelgoed laten taxeren.

Dit zal gebeuren door taxateurs van vereniging VEOS (Vereniging tot Expositie van Oud Speelgoed).

Daarbij kan men denken aan vooroorlogse blikken treinen en stoommachines, opwindbare auto's en boten. De taxaties zijn van 13.30 tot 17.00 uur en zijn kosteloos. In de etalages van Alexander Juwelier zijn nu een aantal grote antieke modelauto's van de VEOS geëxposeerd. Alexander Juwelier vindt men aan de Lange Voort 43-45 te Oegstgeest.