Festival-liefhebbers kunnen weer komen genieten. | Archieffoto W. Timmers
Festival-liefhebbers kunnen weer komen genieten. | Archieffoto W. Timmers Foto: Willemien Timmers

The Neighbours Festival is terug aan de Klinkenbergerplas

muziek n Op 27 augustus wordt voor de tweede keer The Neighbours Festival georganiseerd! Hét zomerse festival aan de Klinkenbergerplas in Oegstgeest. Dit jaar staat het festival volledig in het teken van 'jou en jouw buren'.

Vorig jaar was de eerste editie van The Neighbours Festival, die een enorm succes was volgens de bezoekers, gemeente en organisatie. Festival-liefhebbers hebben de hele dag genoten van de ontspannen sfeer en de lekkerste muziek, gedraaid door de beste Dj's. De Klinkenbergerplas heeft zichzelf bewezen als dé perfecte locatie om de zomer in stijl af te sluiten.

Voor de editie van 2016 heeft de organisatie een flink aantal DJ's in huis gehaald, verspreid over twee grote podia. Dj's als Joran van Pol, Ici Sans Merci, Luuk van Dijk en Leids talent Chris Stussy zijn een greep uit de line-up van maar liefst 15 Dj's. Ook regionaal talent wordt de kans geboden om voor een groot publiek haar kunsten te vertonen.

Buiten de muziek om is er natuurlijk genoeg te beleven op het festival. Er staan foodtrucks met heerlijke producten en er mag natuurlijk gezwommen worden. Wat er voor de rest te beleven is, dat houdt de organisatie nog even geheim.

The Neighbours Festival 2016
Zaterdag 27 augustus, Klinkenbergerplas, Oegstgeest
13.00 - 23.00 uur, leeftijd: 18+

Tickets zijn verkrijgbaar op www.TheNeighbours.nl/tickets vanaf €17,-

www.Facebook.com/theneighbours.nl / www.Instagram.com/theneighbours.nl