Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Bites & Business Leiden en omgeving op 29 juni bij Villa Beukenhof

netwerken n Ondernemende vrouwen #071: het laatste @bitesenbusiness netwerkdiner van dit seizoen is op woensdag 29 juni bij Villa Beukenhof. Inloop v.a.19.00 uur, bij mooi weer is de ontvangst met aperitief in de tuin.

Aanmelden kan op: www.bitesenbusiness.nl/cms_beb/agenda

De doelgroep bestaat uit ondernemende vrouwen uit Leiden en omgeving: zelfstandig én in loondienst. Alle beroepsgroepen zijn welkom.

Voor een ieder die een keer kennis wil maken met Bites & Business Leiden is dit een mooie gelegenheid. De kosten van deze netwerkavond zijn €36,50 excl. btw. Dit is voor een driegangendiner, wijn (of iets anders), water en koffie/thee.

Bites & Business

Het Bites & Business concept is al in 22 steden in Nederland een succes. De tweemaandelijkse netwerkavonden zijn informeel, gezellig en inspirerend. We eten en drinken in steeds wisselende restaurants. Vooraf krijgt iedereen een deelnemerslijst. Het kennismaken en netwerken wordt optimaal gefaciliteerd. Elke deelnemer kan antwoorden, tips, ideeën, suggesties en ingangen krijgen via de enveloppenmethode™. Net als in andere steden wordt Bites & Business gecoördineerd door twee city-coördinatoren.

Naast de netwerkavonden hebben leden de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, het online magazine en de netwerktrips naar buitenlandse steden.