Supermarktmanager Michael van Koert ontvangt burgemeester Emile Jaensch en wethouder Jos Roeffen in de Superrr. | Foto Willemien Timmers
Supermarktmanager Michael van Koert ontvangt burgemeester Emile Jaensch en wethouder Jos Roeffen in de Superrr. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Op bezoek bij de Superrr

kennismaking n Afgelopen woensdag, 15 juni, brachten burgemeester Emile Jaensch en wethouder Jos Roeffen een bezoek aan de Superrr in Poelgeest. Dit in het kader van het kennismaken van de nieuwe burgemeester met alle aspecten van Oegstgeest.

Samen met Supermarktmanager Michael van Koert en een aantal mensen van het hoofdkantoor werd gesproken over de visie van de sociale supermarkt: Retail, Re-integratie en Relatie met het dorp.

Met name de tweede 'R', die van re-integratie, onderscheid de gezellige supermarkt, die onderdeel is van Support & Co, van andere supermarkten. Aangezien de Superrr voor zijn arbeidskrachten voor een groot deel afhankelijk is van de mensen die de gemeente Oegstgeest doorstuurt, was dat één van de gespreksonderwerpen.