De leden van de Rotary nodigden tien bewoners van Rustenborch uit om samen met hen te dineren bij Villa Beukenhof. | Foto PR
De leden van de Rotary nodigden tien bewoners van Rustenborch uit om samen met hen te dineren bij Villa Beukenhof. | Foto PR Foto: Willemien Timmers

Lustrum Rotary Leiden AM

jubileum n Op woensdag 8 juni heeft Rotary Leiden AM haar vierde lustrum op bijzondere wijze gevierd.

De leden nodigden tien bewoners van Rustenborch uit om samen met hen te dineren bij Villa Beukenhof in Oegstgeest. Het diner werd afgesloten met een gezellige bingo, waarna de gasten door de Rotarians werden begeleid naar de gereedstaande busjes.

Rotaryclub Leiden AM heeft contact met Stichting Present gezocht om hun twintigjarig bestaan ook met senioren te kunnen delen. Het genereuze aanbod is hartelijk verwelkomd door Rustenborch. Een geweldige manier om een avond uit voor de ouderen mogelijk te maken. Marjolein Fontijne van Rotary Leiden AM: "We hebben een geweldige avond gehad, waarvan iedereen heeft genoten!"

Present zet groepen vrijwilligers in op een project vanuit het aanbod van de groep. Deze keer was het aanbod een locatie en diner bij Villa Beukenhof. De koppeling met Marente was daarna snel gemaakt.

Zet jij ook graag met anderen een bijzonder aanbod in, of steek je graag je handen uit de mouwen. Kijk op www.presentoegstgeest.nl voor meer mogelijkheden.