Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Ajax cricket toont karakter

cricket n Ajax Cricket heeft in Amstelveen tegen ACC2 een belangrijke zege behaald.

Het zag er na de battinginninx van Ajax alles behalve gunstig uit. Het team van aanvoerder Thomas Milde kwam na de reguliere 40 overs niet verder dan 132 runs. Niemand van de spelers van Ajax behaalde een representatief totaal. Topscorers waren Muzimal iqbal (16), Arthur Koppejan en Sunil Lamba (beiden 15). "Het batten was zeer matig en geregeld was men te gretig bij het willen spelen van uitstekend gebowlde ballen", was de verklaring. Het fielden van de formatie uit Oegstgeest was echter uitstekend. De bowlers waren zeer moeilijk bespeelbaar en daarop had ACC battend geen passend antwoord. Halverwege de inninx (20) overs had Ajax al zes batslieden van ACC voor slechts 78 runs ingerekend. Ajax bleef scherp fielden en pakte op 105 het wicket van de laatste batsman. "Deze prestatie bewijst de goede veerkracht van het team", verklaarde Thomas Milde.


Gezellige barbecue vrijwilligers ASC

voetbal n ASC heeft op vrijdag 3 juni een barbecue aangeboden aan de vrijwilligers die dit seizoen actief waren voor de vereniging.

Sportclubs kunnen niet draaien zonder vrijwilligers. Dit geldt ook voor ASC. Als blijk van waardering voor hun inzet is besloten om hen ook dit jaar aan het eind van het seizoen uit te nodigen voor een barbecue. Velen gaven hieraan gehoor en rond 18.30 uur was het een drukte van belang. Rianne van der Wilden sprak hen namens de barbecuecommissie toe. Zij heette de aanwezigen van harte welkom. "Gezien de opkomst een traditie om erin te houden. Ik wil één persoon nadrukkelijk noemen om haar verdiensten voor de vereniging; Farzana Flippo, hartelijk dank voor je vele werk dit seizoen achter de bar." Vervolgens wenste ze alle aanwezigen een smakelijk eten en een fijne avond toe. Het was een zeer smakelijke barbecue met een grote variatie aan vlees en salades. Dit was mogelijk gemaakt door de dames van de barbecuecommissie Rianne van der Wilden, Rose Kelder, Suzanne Poortman, Angela Greven en Liduin de Witte. Zij waren goed herkenbaar met hun ASC-schorten. Natuurlijk ook complimenten aan de man die aan de barbecue het vlees bereidde: Rick Verhaar. De sfeer was prima, dus was het een gezellig samenzijn.