Van links naar rechts: Christian Diderich, Jeroen Slooter, Kari Dirkse-Ran, Caroline Serlie, Esmee Rozemeyer en Chiel Brouwer. | Foto Ed Patijn
Van links naar rechts: Christian Diderich, Jeroen Slooter, Kari Dirkse-Ran, Caroline Serlie, Esmee Rozemeyer en Chiel Brouwer. | Foto Ed Patijn Foto: Willemien Timmers

Lustrumbestuur leidt eeuwfeest in goede banen

hockey n Hockeyvereniging LOHC bestaat in het najaar van 2017 honderd jaar. Om de viering van dit bijzondere jubileum goed voor te bereiden is een maand geleden een Lustrumbestuur onder voorzitterschap van Caroline Serlie geïnstalleerd.

Serlie wordt bijgestaan door de bestuursleden Christian Diderich, Jeroen Slooter, Kari Dirkse-Ran, Esmee Rozemeyer en Chiel Brouwer.
Het eeuwfeest wordt gevierd in het seizoen 2017-2018. Het succes staat of valt bij de medewerking en inzet van allen die betrokken zijn bij LOHC, want het is een feest voor en door de leden. Het Lustrumbestuur brengt de komende maanden de mensen die willen meewerken en de ideeën voor activiteiten in kaart. Voor alle grote activiteiten zal het Lustrumbestuur een subcommissie benoemen.
Het Lustrumbestuur is te bereiken via 100jaar@lohc.nl.