Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Kleurrijke presentatie Oegstgeester Jeugdwerk

optreden n Zondag 5 juni was het weer een drukte van belang bij de presentatie van het Oegstgeester jeugdwerk in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond. Zo'n 340 belangstellenden genoten van de jeugdige talenten op de planken wisten te zetten.

Dansdocente Eline Roosemalen liet kinderen van 2 tot en met 12 jaar stralen op een echt podium: Eerst was er een vertederend optreden van de Peutergroep, waarbij Indianen een belangrijke rol speelden. Daarna verzorgden de K3-kids een kleurrijk en stralend optreden. Beide K3-dansgroepen brachten het publiek in respectievelijk Spaanse en Chinese sferen. Het K3-onderdeel werd afgesloten met een kleurrijk gezamenlijk optreden.


Na de pauze was het de beurt aan de Kidsdance- en Street/Clipdancekids een aantal swingende dance-perfomences. Het was een aaneenschakelingen van swingende dance-beats waarbij de kids echt uit hun dak gingen. Geweldig en kleurrijk was de gezamenlijke finale.


Onder leiding van docent acteur, regisseur en theatermaker Pim Karhof zetten tien jeugdige toneeltalenten een bijzondere sprookjesmix op het toneel. Tijdens 'Een Grimmig Sprookje' kwamen sprookjesfiguren uit tien sprookjes samen.


Misha Kostava en zijn leerlingen besloten de presentatie met een swingend djembé- en percussieoptreden. De jeugdige djembécursisten wisten de handen van het aanwezige publiek op elkaar te krijgen.
Uit handen van Evenementeninitiatiefnemer Diderik Selier ontvingen de docenten prachtige bossen bloemen (met dank aan Daans bloemenwinkel) als dank voor hun geweldige inzet. Vanzelfsprekend ook dank voor Richard en Fred van Het Trefpunt en Angela, Ditje, Juliëtte, Marleen, Frank en George voor hun geweldige inzet achter de schermen.

Terwijl de kinderen in Warmond op het toneel schitterden werd er in Dorpscentrum Oegstgeest door twaalf jeugdige musicalsterren keihard geoefend. Zij zetten op vrijdag 10 juni een bijzondere versie van 'Jungle Book' op de planken. Kort daarna zal de (voor)inschrijving voor het nieuwe cursussenseizoen van start gaan.

Meer informatie is te vinden op de website www.st-evenementen.nl.

(071) 5171540