Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Clubkampioenen Bridgeclub Rijnland

bridge n Het is het eind van het clubseizoen voor Bridgeclub Rijnland, en de clubkampioenen zijn bekend; dat zijn de paren die over het hele seizoen gemiddeld de hoogste scores haalden.

Dit jaar zijn dat op de dinsdagavond:
1. Ferry van Huut & Willem van Schie
2. Theo van der Maat & Teun Boer
3. Mariëlle van de Loo & Fred Geiger

vlnr: Ferry van Huut, Willem van Schie, Charlotte Driessen (voorzitter)

En op de donderdagavond:
1. Theo van der Maat & Teun Boer
2. Peter Klein & Bouk Zeilstra
3. Miek van Diggelen & Meta Drewes

vlnr: Charlotte Driessen (voorzitter), Theo van der Maat, Teun Boer

Rijnland speelt in Oegstgeest in de grote restaurantzaal van verpleeghuis Van Wijckerslooth. De clubavonden zijn op dinsdag en donderdag. De speelzaal zelf is rookvrij, maar voor rokers is er een aparte ruimte waar ze tussendoor kunnen opsteken. Er is plaats voor nieuwe leden. Individuele spelers die een partner zoeken kunnen zich ook aanmelden: de club kan proberen een partner te vinden. Voor meer informatie of aanmelden: bezoek de website www.nbbclubsites.nl/club/9013 of bel de secretaris Cornelis Hoefsloot 071-5211 093.


Open Tuinen Dag

rijnsburg n Op zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 16.30 uur loopt tijdens de Open Tuinen Dag een mooie tuinenroute langs de karakteristieke Vliet en rond de groene zoom van Rijnsburg. Dit jaar stellen 22 tuineigenaren met trots hun tuinpoorten open voor belangstellenden. De tuinstijlen zijn divers; van grote landelijke tuinen tot intieme bloemrijke tuinen. In de tuinenroute is ook een moestuin opgenomen, die vanwege zijn ligging in het centrum van Rijnsburg uniek is. Leerlingen van het Wellant College leggen een modeltuin aan en verkopen stekken vanuit de kas en het groene winkeltje. Bij Tuincentrum de Mooij is een plantendeskundige van de Hortus Botanicus die alles vertelt over orchideeën. Het tuinenboekje (€1.-) met plattegrond, beschrijvingen en het programma is op 18 juni vanaf 10.00 uur af te halen in De Burgt, Burg. Koomansplein 1, Rijnsburg.

Afbeelding