Alle zorgverleners van Gezondheidscentrum Rhijngeest bij elkaar. |
Alle zorgverleners van Gezondheidscentrum Rhijngeest bij elkaar. | Foto: Willemien Timmers

Open dag Gezondheidscentrum Rhijngeest trekt veel buurtbewoners

Algemeen

Op zaterdagmiddag 21 mei was er gelegenheid voor de bewoners van de wijk Rhijngeest gelegenheid om kennis te maken met medewerkers van alle zorgverleners van Gezondheidscentrum Rhijngeest, die gehuisvest zijn in het pand op Rustenburgertuin 8. Er was veel belangstelling.

Door Wim van Tuijl

Carolien Groffen van huisartsenpraktijk Rhijngeest liet weten, dat de bouw van het ruime pand voorspoedig is verlopen. “Alleen de aansluitende infrastructuur heeft vertraging. Zo verloopt de stroomvoorziening nu nog via generatoren. We hopen dat de definitieve stroomvoorziening na de bouwvakvakantie structureel geregeld zal zijn”, vertelde ze. Volgens Carolien is een open dag een perfecte gelegenheid om de bewoners zelf te laten zien wat dit nieuwe gezondheidscentrum allemaal heeft te bieden. “Bovendien is persoonlijk contact de beste manier van kennismaken met de medewerkers van de diverse gezondheidsdisciplines”, vervolgde Carolien. Ze gaf aan dat met de vestiging van dit centrum concreet vorm wordt gegeven aan gezondheidszorg in de buurt.

Iedere bezoeker kreeg bij binnenkomst koffie/thee of een glas vruchtensap aangeboden. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden zich uitleven op het springkussen.

Welke gezondheidsdisciplines kan men vinden in Gezondheidscentrum Rhijngeest?
Huisartsenpraktijk Rhijngeest, PMC fysiotherapie Oegstgeest, Expertisecentrum Uniek (o.a. logopedie, dyslexietraining, kinderfysiotherapie en kinderpsychologie), Puur psychologen, apotheek Rhijngeest, Buurtzorg, Atal medial (o.a. bloedonderzoek), Verloskundigenpraktijk Oegstgeest, diëtistenpraktijk Minos, Podotherapie Hermanns en Vital by Food.

Uit de krant

Uit de krant