Afbeelding

Dames LOHC verliezen van Gooische

Algemeen

Afgelopen weekend mocht Leiden dames 1 aantreden tegen Gooische dames 1 op de Krogt. Het beloofde een spannende pot te worden waar er gestreden moest worden voor de punten. Na een spetterende wedstrijd vorige week tegen Alecto dames 1 (1-5 winst) was het gevoel goed.

Na het fluitsignaal ging ‘Leiden’ voortvarend van start. Na vier minuten onderschepte Noor Tilman mooi de bal en maakte een actie waarna de bal in het doel werd geslagen. 1-0 voor Leiden. De bal ging over en weer met flinke druk van Gooische. In een overtal scoorden zij 1-1. De dames van Leiden probeerden hoge druk uit te oefenen. Helaas scoorde Gooische vlak voor rust een ongelukkige goal bij tweede paal (1-2).

Na rust was het erg onrustig van beide kanten. Er waren veel onderscheppingen en slordigheden. Beide teams kregen een aantal kansen maar hieruit volgden geen goals.

Helaas dus dit weekend geen punten voor Leiden dames 1. Met een positieve blik kijkt dames 1 vooruit naar volgende week. Wederom op de Krogt tegen Zwolle dames 1, 12.45 uur.