Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Informatiemagazine Oegstgeest op de mat

Algemeen

Met trots presenteerden Dorpsmarketing Oegstgeest en Akse Media afgelopen week het nieuwe Informatiemagazine Oegstgeest 2022, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. 

Het magazine heeft de titel ‘Oegstgeest een dorp om trots op te zijn’ en natuurlijk ontbreekt de slogan ‘Terug naar Oegstgeest’ niet.


Op dinsdag 22 maart heeft Marjolijn van der Jagt, dorpsmarketeer van Dorpsmarketing Oegstgeest het eerste exemplaar overhandigd aan de burgemeester Emile Jaensch en Natasja Zitman, secretaris van CKV Fiks.


Voorheen werd er in een kleiner formaat een gemeentegids uitgebracht, inmiddels is dit al de derde editie in deze nieuwe vorm. In het magazine 2022 vinden lezers naast interessante redactionele artikelen ook informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Dankzij de enthousiaste medewerking van diverse Oegstgeester fotografen bevat dit magazine foto’s van hele mooie Oegstgeester plekjes. De coverfoto is gemaakt door Tim Helming. Het voorwoord van het magazine is geschreven door de burgemeester van Oegstgeest.


Naast alle boeiende artikelen is er ook een adressenindex opgenomen van algemene diensten en voorzieningen.

Het Informatiemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. “Dorpsmarketing Oegstgeest waardeert de betrokkenheid van de lokale ondernemers, gemeente, organisaties en verenigingen zeer”, liet Marjolijn van der Jagt weten.


Naast het gedrukte magazine en de digitale gids is er nog een mogelijkheid om het adressenregister te raadplegen voor Oegstgeest en de rest van Nederland via de gratis Gemeentegids App. Deze app is te downloaden via de App Store en Google Play. “Met deze gids voor tablet of smartphone kan men 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. Er is de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf.”

Het is mogelijkheid om het digitale gemeentemagazine digitaal te bekijken. Dit kan via de Smart Map via www.oegstgeest.smartmap.nl.

Het magazine wordt in week 12 en 13 bij circa 9.000 huishoudens in Oegstgeest bezorgd. Korfbalvereniging Fiks zorgt voor de totale verspreiding. Dankzij de tientallen vrijwilligers van CKV Fiks zal er, ook dit jaar weer, gezorgd worden voor een goede huis-aan-huis bezorging. “Mocht u een NEE-NEE sticker hebben of na 6 april nog geen magazine hebben ontvangen dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis of bij de Rijnlandse Boekhandel aan de Lange Voort. Op de website: www.terugnaaroegstgeest.nl is de link naar het digitale gemeentemagazine ook te vinden. Dit is een bladerbare versie in e-book vorm”, aldus een enthousiaste Marjolijn. 

Uit de krant

Uit de krant