Wethouder Matthijs Huizing opent het nieuwe lokaal. |
Wethouder Matthijs Huizing opent het nieuwe lokaal. | Foto: Willemien Timmers

Feestelijke opening extra lokaal Kannerschool SO

Algemeen

Op vrijdag 11 maart vond de feestelijke opening plaats van een extra gebouwd lokaal aan de Leo Kannerschool (basisonderwijs) aan de Endegeesterstraatweg achter het Curium.

Directeur Paul van der Vijver liet weten hoe blij hij was dat wethouder Matthijs Huizing zijn nek had uitgestoken door in een oud gebouw te investeren. “Met dit dertiende lokaal kunnen we weer meer kinderen aannemen, en zo voorkomen dat ze teleurgesteld moesten worden.” Ook Rien Timmer, voorzitter van het College van Bestuur, dankte de gemeente voor de beweging in het ingewikkelde dossier. “Toen er eenmaal knopen waren doorgehakt, verliep alles zeer snel.”

“Op het gebied van onderwijshuisvesting moeten we soms trekken en duwen”, zei Huizing. “Wij zijn jullie ook dankbaar dat jullie zoveel energie stoppen in deze speciale kinderen met een autismespectrumstoornis. Zij hebben op deze manier een goede plek in onze samenleving. Dank dat jullie er altijd een schepje bovenop doen. Oegstgeest denkt verder over de volgende stap, want dit gebouw kan geen twintig jaar meer mee.”

Uit de krant

Uit de krant