Op 31 januari rond negen uur dacht een bewoonster van de Karel Doormanlaan dat er een ufo in haar tuin was geland. Het bleek de complete dakbedekking van een dakkapel aan de Hazenboslaan te zijn die in haar achtertuin terechtgekomen was.
Na een melding waren medewerkers van de gemeente binnen een half uur ter plaatse om de zinken plaat van 9 m2 af te voeren.
Gelukkig werd niemand door het projectiel geraakt.
Op 31 januari rond negen uur dacht een bewoonster van de Karel Doormanlaan dat er een ufo in haar tuin was geland. Het bleek de complete dakbedekking van een dakkapel aan de Hazenboslaan te zijn die in haar achtertuin terechtgekomen was. Na een melding waren medewerkers van de gemeente binnen een half uur ter plaatse om de zinken plaat van 9 m2 af te voeren. Gelukkig werd niemand door het projectiel geraakt.

Corrie houdt huis in Oegstgeest

Algemeen

Zaterdag en zondag zijn er in Oegstgeest een zevental bomen gesneuveld door storm Corrie (Laan van Alkemade, Wijttenbachweg, Hofdijk, Irispark). Ook zijn er van gevels en daken elementen afgewaaid. 

Zaterdagmiddag 29 januari ging een gemeenteboom Rembrandt van Rijnlaan om. Gelukkig waren er op dat moment geen mensen, dieren of auto’s vlak in de buurt. Wel was er schade aan de omheining van het naastgelegen huis.

Hulde voor de politieagent die snel ter plekke was, een lint rond de boom kon spannen, de gemeente Oegstgeest kon informeren, en meteen de gegevens van de ‘schade-bewoners’ opnam.

Nog meer hulde voor ‘de gemeenteman met zaag’ en zijn collega. Naast ‘zich ontfermen’ over deze omgewaaide boom, óók keurig meelopen met een andere bezorgde bewoner en inderdaad direct nog twee plots zeer schuin hangende bomen verderop ook omzagen vóór verdere ongelukken.

Kinderen en volwassenen mochten een stukje stam van de omgewaaide boom meenemen voor wellicht een tuinstoeltje of een buitenpot. |
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant