Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Pinkstershow bij Jachthaven Poelgeest

  Zakelijk

Het komende weekend organiseert Jachthaven Poelgeest uit Oegstgeest de traditionele Pinkstershow. Op vrijdag, zaterdag en maandag is het mogelijk de modellen van Antaris, Maril en Maxima te bekijken. Ook is het mogelijk om op afspraak een proefvaart te maken.

De tenders van Maxima worden geleverd met Honda buitenboordmotoren. Deze boten onderscheiden zich in comfort en gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs. Voor wie dit seizoen nog wil varen heeft Poelgeest een mooie voorraad aangelegd.

Van de Friese sloepenbouwer Maril liggen demonstratiemodellen van de 6 en 7Nxt klaar. Beide modellen zijn uitermate populair en combineren eigentijdse lijnen met een klassieke en elegante vormgeving. Kenmerkend voor deze sloepen is het handige deurtje naar het zwemplateau en uitgebreide mogelijkheden om ook wat langere trips te maken.

Naast de Maril liggen ook de populaire Antaris Fifty5 en Sixty6 in de showroom. Met deze vernieuwende modellen heeft Antaris zeer veel succes. De strakke lijnen, royale ruimte en perfecte vaareigenschappen maken deze modellen al jaren achtereen zeer populair.

Diverse modellen zijn direct uit voorraad leverbaar

Diverse modellen van Maxima zijn nog direct uit voorraad leverbaar. Voor Antaris en Maril is het mogelijk nu vast een boot te bestellen voor het voorjaar van 2023.

De show wordt gehouden op vrijdag 3, zaterdag 4 en maandag 6 juni van 11.00 tot 17.00 uur bij Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 in Oegstgeest. Meer informatie is te vinden op www.poelgeest.nl.

Meer berichten