Dorpscentrum Oegstgeest en Rabobank Leiden-Katwijk tekenen samenwerkingscontract | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Mike van Bemmelen

Dorpscentrum Oegstgeest en Rabobank Leiden-Katwijk tekenen samenwerkingscontract

  Zakelijk

Op donderdag 19 december is het samenwerkingscontract tussen Dorpscentrum Oegstgeest en Rabobank Leiden-Katwijk getekend. Eerder werd al bekend gemaakt dat het Rabobank kantoor in Oegstgeest gaat sluiten. "Waar klanten vroeger langs kwamen voor een overboeking of geldopname, kunnen klanten nu steeds meer bankzaken via internet of per telefoon regelen", aldus Erik Versnel, directievoorzitter Rabobank Leiden-Katwijk.

Vanaf 1 april 2020 is de Rabobank elke dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in Dorpscentrum Oegstgeest. Klanten kunnen hier terecht voor dagelijkse bankzaken. Ook is het mogelijk om een afspraak voor financieel advies te maken. "Wij vinden het belangrijk om als coöperatieve Rabobank midden in de samenleving te staan. Mooi om te zien dat wij dankzij de samenwerking met Dorpscentrum Oegstgeest ook in Oegstgeest dichtbij blijven, letterlijk!" gaf Nicoline Sneijders, manager Dagelijkse Bankzaken, na het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst aan.
Voorzitter van het Dorpscentrum Pieter Hellinga is blij met de samenwerking met de Rabobank: "Ik vind het geweldig dat de Rabobank hierheen komt. Het is een coöperatieve bank. Onze missies van het leveren van een maatschappelijke bijdrage sluiten op elkaar aan. We hebben geen tijd gehad om ons vijfjarig jubileum te vieren, maar ik denk dat deze samenwerking met de Rabobank het beste cadeau is wat we het dorp kunnen geven aangezien we nu onze geplande verbouwing nog eerder en mooier kunnen uitvoeren."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>