PVOO onderweg naar huis langs La France | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

PVOO onderweg naar huis langs La France

  Zakelijk

Voorzitter Paul Jansen van het Platform voor Ondernemers Oegstgeest heette op de 'Onderweg naar huis borrel' van donderdag 7 november iedereen welkom en ontzenuwde als eerste het gerucht dat dit de laatste bijeenkomst zou zijn in La France.

"Niets is minder waar. We blijven nog gewoon onze bijeenkomsten bij gelegenheid plannen in La France, zo ook de ALV in april 2020."

Hierna werd wederom aandacht geschonken aan het zo gewenste Broodfonds Oegstgeest eo. Voor zelfstandigen, voor maten, voor firmanten en ook voor directeur-aandeelhouders van een BV. Er zijn minimaal 20 ondernemers nodig voor het organiseren van een informatiebijeenkomst. Aanmelden bij de voorzitter, paul.jansen@pvoo.nl.


Een tweetal evenementen in de regio verdienen hun aandacht: de Ondernemerdag071 op 21 november a.s. in Flora Rijnburg en de finale van LEF, de bekende starterswedstrijd voor jonge ondernemers in De gebr. Nobel, Marktsteeg in Leiden. Tijdens de Ondernemersdag071 worden facts and figures gegeven over de economiie071-regio. Ook workshops over politiek en ondernemingsklimaat, over technologie in je bedrijf en over Human Capital.
De finalisten bij LEF moeten hun pitch worden ondervraagd door niemand minder dan Frits Huffnagel.


In het kader van de bedrijvigheid in Oegstgeest maakte de voorzitter melding van het feit dat er op korte termijn niet een maar twee sushi-zaken worden geopend in Oegstgeest. Eén ervan door Chris Schollaardt (De Gouwe), die in de Deutzstraat een afhaalsushi maakt: Kin Sushi. Een reeds bekende sushi-restaurateur aan de Beestenmarkt in Leiden vestigt een tweede zaak in de Geversstraat, in de voormalige snackbar van wijlen Peter van den Berg: Ichi Ban.

Tenslotte nog de melding dat op 31 oktober in Kasteel Oud-Poelgeest de nationale aftrap gegeven werd van Nederland leest. Zo staat Oegstgeest weer mooi op de Nederlandse kaart.
De volgende OWNH-bijeenkomst vindt van oudsher plaats bij Zirkzee Accountants en wel op 12 december. Daar zal Hans Scholten de fiscale weetjes voor 2020 weer op de zijn bekende manier presenteren.

Na afloop van deze bijeenkomst werd er traditiegetrouw met een aantal ondernemers en bestuursleden gegeten in De Gouwe.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>