Opheffingsuitverkoop: Bezoek nu de Almondehoeve | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Opheffingsuitverkoop: Bezoek nu de Almondehoeve

  Zakelijk

"Het is nog steeds mijn hobby; mooie meubels inkopen, opknappen en verkopen", vertelt een enthousiaste Eric van der Reijden van Almondehoeve Lifestyle & Antiek.

Tijdens een wandeling door de uitgebreide winkel met zijn vele, mooie ruimtes (maar liefst drieduizend vierkante meter), weet de antiekkenner bij elke tafel en kast wel een mooi verhaal te vertellen.

"We zijn als familiebedrijf bijna vijftig jaar geleden begonnen en ook nu nog staat de winkel vol met mooie spullen uit onder andere Engeland, Spanje, India en China." De Almondehoeve verkoopt niet alleen maar antiek. Toch zijn de tijden veranderd. Koopgedrag en smaak van mensen zijn anders geworden. Het combineren van antiek en modern blijft echter. "We willen de komende jaren in een andere, afgeslankte vorm verder, en dus houden we een opheffingsuitverkoop waarbij alles in de showrooms tien tot zestig procent goedkoper uitvalt."
Bijzonder is de kennis en expertise in de winkel. "Onze restaurateur Herman Koolmoes bijvoorbeeld werkt hier al veertig jaar. U kunt bij ons ook uw eigen meubelen laten restaureren."

De Almondehoeve blijft een unieke zaak. "Wij zijn de enige zaak in Nederland met dit soort spullen. 'Het lijkt wel een museum', zeggen mensen soms. Zoek je iets moois voor in je interieur? Dan is dit dé tijd om voordelig iets moois aan te schaffen." Er staan prachtige stoelen en banken, kasten, dressoirs, lampen, spiegels en veel decoratieve spullen, maar de meeste vraag is er toch wel naar eettafels en sidetables. "Voor tafels in elke maat kun je hier terecht."

Daarnaast zijn er bij de Almondehoeve veel mooie cadeaus te vinden. "Vanaf 25 euro neem je al iets unieks mee naar huis. En alles is van goede kwaliteit, want er is al rommel genoeg", zegt Eric met een glimlach.


Almondehoeve • Van Almondeweg 2 • 2343 AA Oegstgeest • Tel. (071) 517 27 57 • www.almondehoeve.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>