Eindejaarsshow bij Jachthaven Poelgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Eindejaarsshow bij Jachthaven Poelgeest

  Zakelijk

regio/zakelijk • In de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw organiseert Jachthaven Poelgeest weer de traditionele eindejaarsshow. Op 27, 28 en 29 december is het volledige assortiment sloepen van Antaris, Maril en Maxima tussen 11.00 en 17.00 uur te bewonderen in de showroom in Oegstgeest (Hugo de Vrieslaan 1).

De dit jaar geïntroduceerde lijn Maxima sloepen en tenders zijn goed aangeslagen. Tijdens de show zullen de twee primeurs voor 2019 getoond worden; de klassieke Maxima 620 en de uiterst sportieve 730 Tender. De laatste in een zeer luxe uitvoering met Honda 150 pk. Naast de nieuwe Maxima's is Poelgeest natuurlijk vooral bekend om de merken Antaris en Maril. Van Antaris is een assortiment Fifty5 en Sixty6 te zien en van Maril zijn de populaire 6Nxt en 7Nxt in diverse uitvoeringen te bewonderen. Deze sloepen en tenders worden geheel in Nederland gebouwd en onderscheiden zich door een superieure afwerking en kwaliteit. De boten zijn ook zeer praktisch ingericht, vrijwel onderhoudsvrij en beschikken over uitmuntende vaareigenschappen.


In de showroom is al een flinke voorraad 2019 modellen te zien. Er is dit jaar gekozen voor een grote verscheidenheid aan kleuren, stofferingen en opties waardoor er een goed beeld van de mogelijkheden ontstaat. Er is ook steeds meer vraag naar volledig elektrische sloepen en ook deze zijn in de showroom te vinden. En wie zijn oog op een bepaalde uitvoering laat vallen kan natuurlijk in het voorjaar als eerste het water op.


Tijdens de eindejaarsshow is ook een ruim en gevarieerd aanbod van occasion sloepen en tenders. Al deze boten zijn door Poelgeest in hun beste staat gebracht en staan stuk voor stuk garant voor jaren vaarplezier. Meer op www.poelgeest.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>