Biologische winkel Albion gaat sluiten | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Biologische winkel Albion gaat sluiten

  Zakelijk

Albin Biologische Natuurvoedingswinkel aan de Terweeweg sluit per 15 december.

"Het is zoals het is", klinkt het gelaten achter de toonbank uit de mond van Linda van Soest. "We hebben hier dik zeven jaar gezeten", zegt Jan Bergsteyn die bij haar werkt. "Triest bericht: Na 15 december zijn wij dicht", is een van de laatste ludieke rijmen die hij jarenlang dichterlijk op een bord schreef.

De laatste weken zijn er volop aanbiedingen en in de laatste week, van 11 tot en met 15 december zijn er leuke activiteiten. Op zaterdag 15 december sluit de zaak met feestelijke hapjes en drankjes.

Voor Linda uit Oegstgeest en Jan uit Katwijk was het jarenlang hard werken in de winkel op de hoek van de Sportmanstraat en de Terweeweg. "We verkochten producten met het keurmerk 'Demeter', het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding." Ook was het er altijd gezellig in de winkel. Jan: "Er gebeurt hier van alles, ja, je kunt er ook boodschappen doen!".

Oegstgeest gaat Albion zeker missen. "In Leiden zijn er nog wel een paar winkels waar men terecht kan." Het Reformhuis Ligthart aan de overkant gaat medio januari weer het groenteabonnement opnemen in het assortiment. "Klanten kunnen zich nu al aanmelden voor de Odin-tas", bevestigt Joost Ligthart.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>