Jumbo Peter de Jong gaat uitbreiden en wordt in een nieuw jasje gestoken | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Ondernemer Peter de Jong en zijn Oegstgeester Jumbo-team. | Foto PR
Ondernemer Peter de Jong en zijn Oegstgeester Jumbo-team. | Foto PR (Foto: )

Jumbo Peter de Jong gaat uitbreiden en wordt in een nieuw jasje gestoken

  Zakelijk

De Jumbowinkel aan de Lange Voort krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's of sushi en tevens zal er een unieke Walk in Fridge komen voor gekoeld bier. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook komt het Pick Up Point voor online bestelde boodschappen terug. De winkel sluit op woensdag 7 november 16.00 uur tijdelijk haar deuren.

Vanaf woensdag 28 november kunnen inwoners van Oegstgeest en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.
Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot en met zondag 2 december voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart. Ondernemer Peter de Jong vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte."

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo is er bijvoorbeeld verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op de vernieuwde versafdelingen, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook de boerenkaas uit de Zoeterwoudse Weipoort krijgt een prominente plaats hierin.

Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>