Winkelcentrum in Oegstgeest aan de Rijn krijgt vorm | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Jumbo, Kruidvat, De Heeren van Katwijck, Bakkerij den Dulk en kapper Moments for Hair hebben een plek in het centrum gevonden. | Foto Wil van Elk
Jumbo, Kruidvat, De Heeren van Katwijck, Bakkerij den Dulk en kapper Moments for Hair hebben een plek in het centrum gevonden. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Winkelcentrum in Oegstgeest aan de Rijn krijgt vorm

  Zakelijk

De bewoners van de nieuwbouwwijk Oegstgeest hebben lang geduld moeten, maar hun wachten wordt over niet al te lange tijd beloond: het winkelcentrum dat het kloppend hart van de wijk moet worden, zal nog voor het eind van dit jaar geopend worden.

Op 1 oktober worden de winkels opgeleverd. Daarna kunnen de ondernemers aan de slag met de inrichting.

Vijf van de zes winkelruimtes zijn inmiddels verhuurd: Supermarkt Jumbo, het Kruidvat, De Heeren van Katwijck (horeca - 'ambachtelijke frites' en meer), Bakkerij den Dulk en kapper Moments for Hair hebben een plek in het centrum gevonden.


Zowel BPD als Annexum zijn heel blij met deze ontwikkeling, laten zij op www.nieuwbouw-oegstgeestaanderijn.nl weten. Theo van der Plas, Senior Ontwikkelingsmanager bij BPD verwoordt het mooi: "Met deze voorzieningen geven we de wijk een levendig hart. Een grote meerwaarde, want naast dat het de bewoners het leven makkelijker maakt, draagt zo'n plek - waar alle voorzieningen samenkomen - bij aan de het fijne buurtgevoel. Hier ontmoet je buren, zie je geregeld dezelfde gezichten en maak je een praatje met de mensen achter de kassa."

Van der Plas verwacht dat het winkelcentrum ook een aantrekkingskracht heeft op mensen die over de Oude Rijnsburgerweg rijden. "Het winkelcentrum ligt pal langs deze doorgaande route en parkeren kan gemakkelijk op de grote parkeerplaats voor de deur. Ook is er volop gelegenheid om je fiets te stallen. Dit is weer fijn voor mensen uit de wijk Duyfrak. Zij nemen straks de fietsbrug en zijn in no time in Oegstgeest aan de Rijn."

Jumbo

Jumbo Supermarkten heeft al bekendgemaakt de deuren op woensdag 21 november van haar nieuwe winkel aan het Rustenburgerpad 9 te openen. Het is de tweede winkel van Jumbo in Oegstgeest. De feestelijke opening staat om 09.00 uur op het programma.

Filiaalmanager Björn Siera is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening: "Ons winkelteam is er helemaal klaar voor. Inwoners van Oegstgeest krijgen in onze nieuwe winkel volop keuze uit een zeer gevarieerd aanbod en we zijn ervan overtuigd dat we hen veel winkelplezier zullen bieden. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om op woensdag 21 november een kijkje te komen nemen", vertelt hij enthousiast.

Overigens is de nieuwe Jumbo-winkel nog op zoek naar enthousiaste medewerkers. Meer informatie hierover is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>