Platform voor ondernemers Oegstgeest net over de grens | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De zes sponsors van de borrel kregen de gelgenheid om hun product te promoten. | Foto Wil van Elk
De zes sponsors van de borrel kregen de gelgenheid om hun product te promoten. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Platform voor ondernemers Oegstgeest net over de grens

  Zakelijk

De Oegstgeester ondernemers van het PVOO waren afgelopen donderdag 6 juli te gast bij Flemens zonwering in Sassenheim.

Het was prachtig weer op deze heerlijke zomerse dag hetgeen prima aansloot op de business van de gastheer Kees Fles. Voorzitter Mark Cremers richtte een bijzonder hartelijk welkomswoord tot de nieuwe ereburger van Oegstgeest, Wil van Elk. "Als PVOO zijn wij trots op hem en het is Wil van harte gegund!"

Voordat daar op gedronken kon worden, haalde Cremers de verschillende sponsoren met een kort woord in de spotlights. De aanwezigen leerden dat de persoonlijke benadering van Flemens zonwering niet alleen voor buiten geldt maar van toepassing is op alle soorten raambekleding en dat hier zelfs bedrijfskleding te verkrijgen is.

Herman Bloemzaad van het gelijknamige Elektrotechnisch Installatiebureau verzorgt zijn technische expertise bij particulieren en bedrijven. Geen datanetwerk, beveiliging, intercom of verlichtingsvraagstuk is hem te complex.

Hoe een kwartje een hele hoop euro's kan worden, vertelde Wouter van Til van Trustus Capital Management. Het geheim, zo lichte hij een tipje van de sluier op, zit in hoog dividend beleggen met een beperkt risico. 'Kijk op Media' van Kees van der Wilde verzorgt allerlei soorten drukwerk en bedrukkingen. Naast de PVOO-banners zijn zij ook hofleverancier bij een aantal Oegstgeester sportverenigingen. Ari Plu van Kapsalon Centraal in Leiden is een bijzondere kapper. Want deze kapper is niet alleen bedreven in haar dat er af moet, zij zijn ook gespecialiseerd in pruikwerken, een hele andere tak van sport. Bas Koster van Bierproeverij 'Op Eigen Wijze' was inderdaad op z'n eigen wijze aanwezig. Hij verzorgde namelijk het bijzondere bier op de bijeenkomst en vertelde enthousiast over de bierwandelingen en proeverijen.

Het was een gezellige, ongedwongen bijeenkomst net over de grens, met aan het eind een flink portie onweer en regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Een aantal ondernemers trotseerden regen en onweer om daarna nog met elkaar een speciaal samengesteld diner bij De Jonker te eten.
De volgende bijeenkomst is op donderdag 3 augustus in Villa Beukenhof.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>