Dertig jaar M2 tandartsen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Wil van Elk

Dertig jaar M2 tandartsen

  Zakelijk

M2 tandartsen bestaat dertig jaar en vierde dit met de Facebook-actie "Dertig jaar M2 tandartsen vieren wij met een lach".

Rolf van Mierlo feliciteerde woensdag 19 april Marianne Noordervliet uit Oegstgeest. Zij won de hoofdprijs voor deelnemers van achttien jaar en ouder: twee kaartjes voor de Lion King musical. Daniël Aarnoudse uit Rijnsburg won de hoofdprijs voor deelnemers onder achttien jaar: twee kaartjes voor de Efteling. Met hun mooie lach haalden zij de meeste stemmen op.

Alle deelnemers konden ook nog eens in de praktijk bij vertoning van hun foto bij een van de hostesses van M2-Tandartsen een leuke goodiebag ophalen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>