Verantwoord sporten met Fysio-Fit | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Verantwoord sporten met Fysio-Fit

  Zakelijk

Veilig, verantwoord en leuk sporten. Daar staat Fysio-Fit voor. Joris-Jan, Jac, Maureen en Marc zijn de fysiotherapeuten achter Fysio-Fit. Onder begeleiding van één van hen halen sporters je het maximale uit je eigen sportinspanningen. In de fonkelnieuwe oefenzaal van de Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest aan de Piet Heinlaan 42c kan iedereen verantwoord sporten. Met het gewenste resultaat.

Bij Fysio-Fit gaat men aan de slag met de eigen gezondheid, onder begeleiding van een fysiotherapeut, dé specialist op het gebied van bewegen.

Sporten in een fitnessruimte vergt veel discipline. En het lef om ieder keer weer je grenzen te verleggen. Bij Fysio-Fit worden deelnemers optimaal begeleidt om alles er uit te halen wat er in zit. "Vooraf is er een uitgebreide intake zodat u en uw fysiotherapeut weten wat u kunt. Daarbij wordt natuurlijk gekeken naar uw fysieke gesteldheid. Bent u net terug van een blessure of een revalidatie, dan zorgt deze intake er voor dat uw programma goed aansluit op uw mogelijkheden. Doet u het om conditie op te bouwen of uw gewicht af te bouwen, dan wordt het oefenprogramma daar op afgestemd. Die intake is tegelijk een nulmeting. Regelmatig wordt dit gecheckt, zodat uw doelen steeds scherper gesteld kunnen worden. In groepjes van maximaal zes mensen gaat u aan de slag, zodat u zeker weet dat u de aandacht krijgt die u verdient."

Fysio-Fit helpt sporters fit te worden en te blijven. "U kunt er voor kiezen één of twee uur in de week te sporten. Bij uw intake kunt u daar gelijk afspraken over maken, én alle vragen stellen die u wilt." Voor meer informatie: Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest. Loop overdag een keer langs, mail naar: info@fysiotherapie-oegstgeest.nl of bel (071) 515 72 71.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>