Oud-Poelgeest heeft iets unieks te geven | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Al het geld dat verdiend wordt, komt ten goede aan het behoud van het landgoed. | Foto Willemien Timmers
Al het geld dat verdiend wordt, komt ten goede aan het behoud van het landgoed. | Foto Willemien Timmers

Oud-Poelgeest heeft iets unieks te geven

  Zakelijk

Na alle drukke feestdagen is het heerlijk om weer even tot rust te komen. Hoe plezierig is het om te ontspannen tijdens een diner in een prachtige historische omgeving. In Kasteel Oud-Poelgeest kan men op de vrijdagen en zaterdagen in januari, februari en maart dineren in stijl en genieten van een heerlijk viergangen verrassingsdiner.

Door Willemien Timmers

Eigenlijk is niet alleen het diner een verrassing. Ook de monumentale omgeving en de gastvrije ontvangst dragen bij aan een unieke ervaring. Het kasteel dateert uit de zeventiende eeuw, en is eigendom geweest van de Leidse professor Herman Boerhaave, die op het landgoed tal van bijzondere (exotische) bomen en gewassen plantte.

Kasteel Oud-Poelgeest is meer dan een congreshotel. Steeds meer mensen in de regio ontdekken de prachtige, groene oase als plek voor hun feesten, jubilea en sfeervolle diners. Directeur Jan-Willem Besselink weet het enthousiasme voor het monumentale landgoed behoorlijk op zijn bezoekers over te brengen. "Het mooie is, dat al het geld dat hier verdiend wordt, direct wordt geïnvesteerd in het behoud van het landgoed. Zo kan heel de regio blijven genieten van dit rijksmonument."

Dineren in Kasteel Oud-Poelgeest is een unieke beleving. "Hoe fijn is het om bijzondere momenten in je leven te vieren op een unieke plaats. Wij willen de gasten die hier komen een mooie, unieke beleving meegeven."
Wie dineert op Oud-Poelgeest is inderdaad even helemaal weg. Al bij het passeren van de toegangspoort waan je je in een andere wereld en wordt je getrokken in het 'hier en nu'. Na de ontvangst met een glas cava kun je genieten van het culinaire verrassingsdiner in de indrukwekkende Drakenzaal of de prachtige Völker-Diebenzaal met uitzicht op de kasteelvijver. Tel daarbij op de prachtige gerechten, de vriendelijke bediening en de mooie wijnen, en je hebt een onvergetelijke avond.

Culinair dineren in een kasteel kan uitsluitend op vrijdag en zaterdag.
Kasteel Oud-Poelgeest
Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest
Reserveren: 071 – 517 42 24

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>