Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Willemien Timmers

Enthousiaste dames voor trimhockey gezocht

  Sport

Sportief en ontspannen bezig zijn op maandagochtend? Heerlijk buiten in de frisse lucht of bij slecht weer ‘s winters in de blaashal? Dan is trimhockey zeker een aanrader. Geen competitieverplichtingen maar gewoon gezellig en vooral sportief bezig zijn. Een goed begin van de week.

Elke maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur komt MATCH’72 (LOHC), een gezellige groep vrouwen van diverse leeftijden (50 - 80 jaar) en speelklasse, bij elkaar om lekker te hockeyen en hun conditie te verbeteren. “Wij beginnen eerst met de warming up en het oefenen van de techniek onder leiding van onze trainer. Aansluitend spelen wij een onderlinge wedstrijd. Ons team bestaat uit spelers met uiteenlopende hockey-ervaringen.

Speel in een team waar iedereen zijn eigen talent mag hebben!

Een deel van de trimmers heeft al langere tijd gehockeyd of heeft vroeger gehockeyd. Anderen hebben weinig of geen hockey-ervaring, het maakt niet uit. Iedereen is welkom, voorop staat: lekker een balletje slaan en je hockey-techniek op een ontspannen manier onder begeleiding van onze trainer te verbeteren”, aldus een enthousiast lid.

Vind je het ook belangrijk om in een team te spelen waar iedereen zijn eigen talent mag hebben en waar vriendschap en betrokkenheid hoog in het vaandel staan, maak dan vrijblijvend kennis met MATCH’72. Instroom van nieuwe leden kan op elk moment van het jaar. “Je kunt altijd een paar keer zonder verplichtingen meespelen om te bekijken of het je bevalt. Mocht je geen hockey-uitrusting hebben (stick, beenbeschermers) dan kunnen wij daar voor zorgen.”

Er is momenteel geen wachtlijst, geïnteresseerden kunnen zo instromen. “Wil je een keer met ons meespelen of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Dorine Verdonk 06-12183380 of Marga de Boer 06-19215840.”

Meer berichten