Jop van der Wiel beste kenner eerste periode Keuken Kampioen Divisie
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Jop van der Wiel beste kenner eerste periode Keuken Kampioen Divisie

  Sport

Oegstgeestenaar Jop van der Wiel (tafeltennisser bij Pecos en tennisser bij OLTC) heeft een prijs gewonnen als beste kenner van de eerste periode keukenkampioen divisie.

Van der Wiel die ook wel bekendstaat als Kapitein Iglo, verzamelde tijdens deze eerste periode de meeste punten van alle TopCoach deelnemers. In totaal verzamelde hij 9.164 punten. Van der Wiel is voor zijn prestatie beloond met de Bronzen Schaal voor de Beste Kenner.

Grappig is dat de bijnaam Kapitein Iglo, die hij krijgt in het artikel op keukenkampioendivisie.nl, te maken heeft met het feit dat hij de captain is van zijn Pecosteam en dat de andere tafeltennisclubs vinden dat het bij tafeltennisvereniging Pecos altijd zo koud is.

Jop heeft maandag 16 november in Zeist zijn prijs in ontvangst mogen nemen.

De prijs voor Beste Kenner is nieuw dit seizoen en wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde prijs. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. Degene die aan het eind van het seizoen – na vier periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie. De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021 ontvangt de Gouden Schaal.

“Ik heb er hard voor gewerkt”, vertelt Jop op keukenkampioendivisie.nl. “We hebben een Scorito-poule met een man of 12 en we steken er een hoop tijd in!”

TopCoach Keuken Kampioen Divisie is de officiële Fantasy Game van de Keuken Kampioen Divisie aangeboden door Scorito. Deelnemers aan het spel krijgen een budget om 18 spelers te kopen uit de Keuken Kampioen Divisie en bepalen wekelijks hun opstelling. De prestaties op het veld in combinatie met de opstelling van een deelnemer in het spel, bepalen uiteindelijk hoeveel punten iemand heeft behaald in een speelronde.

www.keukenkampioendivisie.nl/fantasygame

Meer berichten