Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Eerste toernooi bij schermvereniging A.E.W. sinds verruiming corona-regels

  Sport

Door de recente verruiming van de Corona-regels kon schermvereniging A.E.W. op 6 juli voor het eerst in vier maanden weer een clubtoernooi organiseren.

Naar deze wedstrijd was lang uitgekeken. De leden van de vereniging schermden tegen elkaar in drie categorieën; jongste jeugd, oudere jeugd en senioren.

De winnaars in elke categorie ontvingen een mooie medaille. Wedstrijden tegen leden van andere verenigingen zijn op dit moment nog niet mogelijk, maar staan voor later dit jaar al wel gepland.

Trainen

Met schermen kan op elke leeftijd gestart worden. A.E.W. traint tweemaal per week in de sportzaal van de Leo Kannerschool in Oegstgeest. Wie deze sport eens uit wil proberen, kan deze zomer gratis deelnemen aan een proefles. De lessen worden gegeven van 20 juli tot en met 24 augustus op maandagavond van (naar keuze) 19.00 - 20.00 uur of 20.00 - 21.00 uur. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar secretaris@aewschermen.nl..

Demonstraties

Tijdens de Leidse Sportweek van 18 tot 27 september zal A.E.W.-schermdemonstraties in Leiden verzorgen. Belangstellenden zijn van harte welkom om de schermsport op diverse locaties in de stad te komen bekijken.

Deelnemende sportverenigingen, locaties en tijden zullen later bekend gemaakt worden onder andere op www.sportstadleiden.nl.

Meer berichten