Logo oegstgeestercourant.nl
Jolien Vliegen-Janus ontving de LOHC Schuit-schaal uit handen van voorzitter Jurgen van der Velden.
Jolien Vliegen-Janus ontving de LOHC Schuit-schaal uit handen van voorzitter Jurgen van der Velden. (Foto: )

Jolien Vliegen-Janus LOHC-vrijwilliger van het jaar

  Sport

LOHC is een grote vereniging met meer dan 2100 leden. Om alles draaiende te houden zijn dan ook veel vrijwilligers nodig, waaronder commissieleden, trainers, coaches, managers en scheidsrechters.

Op zondagmiddag 12 juli vond de vrijwilligersborrel op LOHC plaats om al die vrijwilligers te bedanken.

Het was een bewogen seizoen waarin veel gevraagd werd van verschillende commissies. Er moest aan de lopende band geïmproviseerd worden en daar wilde het bestuur van LOHC graag even met elkaar bij stil staan.

Daarnaast wordt tijdens dit jaarlijkse evenement ook de 'vrijwilliger van het jaar' in het zonnetje gezet.

Dit jaar ging de eer naar Jolien Vliegen-Janus, zij ontving de LOHC Schuit-schaal uit handen van voorzitter Jurgen van der Velden.

Jolien is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de Hockeyschool. Eerst als lijncoördinator en dit seizoen als Technisch Coördinator. Vele uren heeft ze op het veld en achter de schermen doorgebracht om de trainingen van de jongste jeugd naar een hoger niveau te tillen en de organisatie te optimaliseren. Ook aankomend seizoen blijft Jolien actief in de Hockeyschool.

LOHC is trots op haar betrokken vrijwilligers en wil iedereen - ook via deze weg - hartelijk danken voor zijn/haar bijdrage.


Meer berichten