G-Hockey bij LOHC | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Afgelopen week heeft het G-Spirit-team weer vol enthousiasme samen getraind bij LOHC.
Afgelopen week heeft het G-Spirit-team weer vol enthousiasme samen getraind bij LOHC. (Foto: )

G-Hockey bij LOHC

  Sport

LOHC biedt sinds 2016 kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis de mogelijkheid om samen te hockeyen onder professionele begeleiding. Deze tak van sport wordt G-Hockey genoemd.

Afgelopen week heeft ook het G-team weer vol enthousiasme samen getraind onder begeleiding van de professionele trainer van G-Spirit, Jeffrey van den Nieuwendijk en co-trainer Hidde Schulpen (JC3).

De training was uiteraard volledig coronaproof.

Inmiddels telt het team acht jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 15 jaar, allen met een verstandelijke beperking en/of een ontwikkelingsstoornis. "We zouden heel graag het team uit willen breiden!"laat LOHC weten. "Nieuwe kinderen zijn altijd welkom om een keertje vrijblijvend mee te komen trainen, ervaring is niet nodig. Als je het maar leuk vindt om met andere kinderen te sporten. De training is iedere woensdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur. Vanaf het najaar starten we weer met de G-Hockey competitie."

Wie meer informatie wil over de mogelijkheden op LOHC of wie zijn of haar zoon of dochter een keertje mee wil laten trainen, mailt naar ghockey@lohc.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>