LOHC jongens B1 ook zeer succesvol in de zaal | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

LOHC jongens B1 ook zeer succesvol in de zaal

  Sport

Na het veilig stellen van een plek in de Landelijke veldcompetitie, die begin maart van start gaat, hebben de jongens B1 van hockeyclub LOHC (JB1) niet stilgezeten.

Onder leiding van trainer|coach Maurits Akkerman, is afgelopen weekend in de zaalcompetitie een ticket bemachtigd voor de districtskampioenschappen (DK). De Long Island Yachts Dome (LOHC-blaashal) begint duidelijk zijn vruchten af te werpen voor alle zaalspelers van LOHC.
De mannen van JB1 zijn derde geworden in de loodzware topklasse. Bij de DK staat een ticket voor het Nederlands Kampioenschap (NK) op het spel. Aankomende zaterdag, 25 januari, gaat LOHC-JB1 de strijd aan met Victoria om 12.45 uur en HDM om 14.45 uur om het felbegeerde NK-ticket te bemachtigen.
Locatie: Topsportcentrum Rotterdam, van Zandvlietplein 20, Rotterdam..


Plaats bij bridgeclub De Hoedjes

bridge n De kleine, gezellige en informele bridgeclub De Hoedjes heeft weer plaats voor nieuwe leden.

De club bestaat al sinds 1932, en was vanaf dat moment een club voor vrouwen van alle leeftijden. Er wordt bridge gespeeld op maandagmiddag van september tot en met mei bij de Volksuniversiteit aan de Lange Voort, achter de bibliotheek. Er wordt niet met vaste partners gespeeld, maar volgens een aanschuifprincipe. Een vaste bridgepartner is dus niet nodig. Eens per maand is er een drive.
Voor meer informatie of aanmelding: neem contact op met Monique Fransen 071-3011565 of m.b.fransen@ziggo.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>