LOHC - Phoenix 1-1 | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Eén van de vele strafcorners die de fantastische keepende Salman Akbar wist te stoppen.
Eén van de vele strafcorners die de fantastische keepende Salman Akbar wist te stoppen. (Foto: Ed Patijn)

LOHC - Phoenix 1-1

  Sport

LOHC ontving afgelopen zondag Phoenix, een ploeg waarmee LOHC samen met Upward op een gedeelde eerste plaats stond. Het beloofde dus sowieso een spannende wedstrijd te worden op De Krogt aan de Hofbrouckerlaan.

De ploeg uit Oegstgeest startte de wedstrijd echter matig en het initiatief lag in de eerste helft volledig bij de gasten uit Zeist.
Phoenix kreeg in de eerste helft maar liefst 11 strafcorners. Deze werden bijna allemaal gestopt door Salman Akbar, de Pakistaanse keeper van LOHC, die daarmee zijn team in de wedstrijd wist te houden.
In de tweede helft wist LOHC meer op de helft van Phoenix te spelen en kansen te creëren. De eerste goal van de wedstrijd viel pas in de vijftigste minuut maar aan de andere kant. Phoenix wist vanuit de korte hoek met een backhand te scoren, een onhoudbare bal voor de fantastisch keepende Salman Akbar. Het daaropvolgende offensief van LOHC resulteerde in een strafcorner waaruit Bob van Brussel in de zevenenvijftigste minuut de gelijkmaker scoorde. In de laatste minuut kreeg LOHC nog een strafcorner mee, maar deze wist de ploeg niet te verzilveren waardoor de stand gelijk bleef.
Doordat Zwart Wit wist te winnen en Upward gelijkspeelde deelt LOHC de eerste plaats voor de winter met deze teams en Phoenix, totaal dus vier teams op de eerste plaats. De tweede helft van het seizoen belooft dan ook zeer spannend te worden. Het seizoen begint voor LOHC weer op 8 maart met de thuiswedstrijd tegen Berkel en Rodenrijs.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>