Pecos raakt achterop | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Tony Nader boekte wèl een overwinning.
Tony Nader boekte wèl een overwinning. (Foto: Henk van Gijzen)

Pecos raakt achterop

  Sport

Door een 7-3 nederlaag bij de reserves van Tempo Team staan de tafeltennissers van Pecos halverwege de competitie op de vijfde plaats. Die positie zou aan het eind van de rit degradatie naar de tweede divisie opleveren.

In Amsterdam waren de verschillen zaterdag klein, maar zat het de Oegstgeestenaren niet mee. Afgezien van de partij van Tony Nader tegen Ilias Faraj (3-2 winst) werden alle spannende potten in het voordeel van de thuisclub beslist, vooral in de slotfase waarin Tempo Team van 4-3 uitliep naar 7-3. Daarbij verloor Paul Kruijt jammerlijk van Maurice Schulte, de minste van de drie Amsterdammers. Eerder hadden Jens Wiersma en kopman Nader wel van Schulte weten te winnen, maar ook zij misten in hun derde partij kansen om de achterstand te beperken.
Pecos staat na vijf speelronden zes punten achter op zowel Tempo Team als Scyedam. Het team zal flink aan de bak moeten om het verblijf in de eerste divisie te verlengen. Om te beginnen komende zaterdag als de koploper en vrijwel zekere aanstaand kampioen TOGB naar de Voscuyl komt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>