Vitalityclub gaat zijn tweede jaar in | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
FC Oegstgeest heeft dit jaar zijn accommodatie ter beschikking gesteld aan de Vitalityclub.
FC Oegstgeest heeft dit jaar zijn accommodatie ter beschikking gesteld aan de Vitalityclub. (Foto: )

Vitalityclub gaat zijn tweede jaar in

  Sport

Op 3 oktober start de Vitalityclub met trots zijn tweede jaargang. "We zijn op dit moment met 15 leden van senioren huize die trouw elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur met elkaar trainen", vertelt één van de enthousiastelingen.

Alle spiergroepen worden getraind en met diverse instrumenten verhogen we de intensiteit van de training. Denk aan ladders, rekbanden, ballen, gewichten en ook liggend op matjes. In de groep zet een viertal van de leden zich in voor de eigen coaching zoals dat is geleerd in de workshops van de 'Leyden Academy on Vitality and Ageing'. "In de zomer hebben we mogen trainen op een van de kunstgras voetbalvelden van FC Oegstgeest aan de Voscuyl. Nu per 1 oktober gaan we terug naar het Jottem aan de Louise de Colignylaan waar we mogen beschikken over een comfortabele recreatieruimte tot eind april 2020. Alleen op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. Ook in het Jottem heeft men ons met plezier ontvangen. Op dit moment zijn we met FC Oegstgeest in gesprek om een extra training aan te bieden buiten, op maandag van 10.00 tot 11.00 uur. Voor deze training is er nog ruim plaats, we zijn deze nog aan het opzetten."

Dus wie zin en tijd heeft en denkt dat zijn/haar conditie nog wel wat extra's kan gebruiken: ook in de koudere maanden biedt de Vitalityclub buiten de gelegenheid om aan je conditie te werken. Iedereen is dus welkom. De kosten zullen per keer € 1,- bedragen en zijn voornamelijk bedoeld voor de aankoop van materialen. En let wel, beste heren! Het zijn niet alleen dames die deelnemen aan de training. Inmiddels hebben we drie heren erbij en daar zijn we heel blij mee. Zoals aangekondigd in het nieuws over 'Oegstgeest ontmoet' kan iedereen op donderdag even komen kijken hoe het er aan toe gaat. "En misschien krijgt u ook wel zin om mee te doen."

Niet alleen het samen trainen doet de deelnemers goed

Niet alleen het samen trainen doet de deelnemers goed. "We zijn ook een gezellige club aan het worden waarin we wat voor elkaar willen betekenen. Oegstgeest doet en leeft! We zijn trots om hieraan als Vitalityclub een bijdrage te mogen leveren. En we zijn FC Oegstgeest voor het ter beschikking stellen van zijn accommodatie zeer erkentelijk."
Voor wie contact zoekt over deelname aan de Vitalityclub: mjadebosschere@kpnmail.nl of 06-53 267674.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>