Specialisten Alrijne verslaan huisartsen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Specialisten Alrijne verslaan huisartsen

  Sport

Afgelopen donderdag, 20 juni, vond het duel plaats tussen de medisch specialisten van het Alrijne ziekenhuis en de huisartsen uit de regio.

Tijdens de jaarlijkse hockeywedstrijd, gesponsord door ABN-AMRO en strak geleid door twee topscheidsrechters, werd op de velden van LOHC in Oegstgeest weer gestreden om de eer.
Het specialistenteam startte voortvarend en binnen korte tijd stond het 2-0. Gedurende de eerste helft druppelden steeds meer huisartsen binnen. Na de rust leidde dit tot een wederopstanding. Tussen de specialisten verminderde bovendien de samenwerking door de diverse wisselingen van posities in het veld. In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op met een aantal gevaarlijke uitbraken van de huisartsen. Beide teams scoorden in de tweede helft waardoor de eer voor de huisartsen werd gered.
Na de wedstrijd was er gelegenheid om tijdens de borrel en het buffet de wedstrijd te evalueren en andere ervaringen tussen de eerste en tweede lijn uit te wisselen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>