Jeugd mix team OLTC op kampioenschaps-koers | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Bo Martina, speelster van Mix 2, pakte heel goed na een verloren eerste set de tweede en derde set.
Bo Martina, speelster van Mix 2, pakte heel goed na een verloren eerste set de tweede en derde set. (Foto: Roel Slootweg)

Jeugd mix team OLTC op kampioenschaps-koers

  Sport

Het moet komende zondag, 2 juni, raar lopen wil het eerste jeugd-mix-team van tennisvereniging OLTC geen kampioen worden. Zondagochtend om 09.00 uur spelen zij tegen Badhoevedorp en hebben aan een paar punten genoeg.

En het leuke is dat als zij kampioen worden, er ook nog gespeeld mag worden om het Nederlands Kampioenschap. Dit is nog niet eerder voorgekomen in de geschiedenis van OLTC.
Heren 1 heeft komende zondag een zware kluif en zij zullen allemaal een goede dag moeten hebben om degradatie te ontlopen. Zondag werd er met 5-1 verloren van de Metselaars en het enige punt werd binnengehaald in het dubbelspel door Romano Frantzen en Timo van der Geest.
Heren 2 draait een prima seizoen en won met 5-1 van Aeolus.
Dames 1 speelde met 3-3 gelijk tegen Nieuw-Vennep en kan zich volgende week verzekeren van nog een jaar in de Hoofdklasse.
Mix 1 had een goede zondag en won met 7-1 van BLTV. Do Yeo won haar eerste single en de enige partij die verloren ging was de Herendubbel.
Mix 2 boekte een keurige overwinning tegen Katwijk en Bo Martina pakte heel goed na een verloren eerste set de tweede en derde set. Het werd 6-2.


Komende zondag spelen de volgende teams thuis.
Heren 1 – Bastion Baselaar
Heren 2 – WW
Mix 1 Jeugd – Badhoevedorp
Kom gezellig kijken en de toppers aanmoedigen onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>