Zonnige PaasHaaswijkloop | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Op Tweede Paasdag vond traditiegetrouw de PaasHaaswijkloop plaats, met als start- en eindpunt het Mien Ruyspark. | Foto Wil van Elk
Op Tweede Paasdag vond traditiegetrouw de PaasHaaswijkloop plaats, met als start- en eindpunt het Mien Ruyspark. | Foto Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Zonnige PaasHaaswijkloop

  Sport

Op maandag 22 april vond de jaarlijkse PaasHaaswijkloop plaats. Voor de 240 deelnemers, die aan het oefenen zijn voor een halve of hele marathon, aan het aftrainen zijn of gewoon na de Eerste Paasdag iets sportiefs wilden doen, was het ditmaal een warme en zomerse loop. Met temperaturen van rond de 25 graden had de organisatie een extra waterpunt bij de Klink ingericht en ook bij de finish was er nog de mogelijkheid tot het innemen van extra vocht.

Door het mooie weer was het voor de toeschouwers prima vertoeven op en rond het Mien Ruyspark. Veel mensen bleven nog wat hangen wat bijdroeg aan de sfeer.

"Al met al kijken we terug op een heerlijke Tweede Paasdag en alle winnaars gefeliciteerd met deze mooie prestatie", vertelde de organisatie na afloop.

Winnaars

De winnaars van de PaasHaaswijkloop zijn:

Kinderloop – 2 km: Jasper Steenbergen, Sverre Berendsen en Sten Hutten.

5 km heren: Mees vd Meij, Aren van Duivenvoorde en Derk Mus. Met een speciale vermelding voor de elfjarige Felix Schuurmans die als jongste de 5 km in 25 minuten wist te voltooien.

5 km dames: Jia-Lian Yin, Cathelijn Waaijer en Astrid Hoek.

10 km heren: Paul Boelens, Bram de Visser en Mathijs van Dukkenraad.

10 km dames: Jolijn Swager, Dani O'Sullivan en Gerda de Zwart.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>