Mr. Peut schenkt golfclub nieuw bord | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Mr. Peut schenkt golfclub nieuw bord

  Sport

Donderdag 18 april werd het nieuwe naambord van de Oegstgeester Golfclub aangeboden door Mr. Peut -Tom Devilee van Détom autospecialisten.

Détom autospecialisten heeft een ludieke actie "Tank & Schenk", waarbij per getankte liter één eurocent naar een door de automobilist gekozen sportclub of vereniging gaat.

Klaarblijkelijk tanken veel golfers bij dit centraal gelegen tankstation en dragen zij de club een warm hart toe. Eind vorig jaar droeg Mr. Peut al een mooi bedrag over aan de golfclub, waarmee dit mooie bord gefinancierd kon worden.

Dit bord is min of meer het sluitstuk van de enorme vernieuwingsoperatie van de Oegstgeester Golfclub van het afgelopen jaar. In het afgelopen jaar is Sportpark de Voscuyl volledig op de schop gegaan en is dankzij de inzet van velen een complex ontstaan waar de korfbalvereniging FIKS, de voetbalclub FC Oegstgeest en de Oegstgeester Golfclub nu over hun eigen faciliteiten beschikken.

De Oegstgeester Golfclub heeft nu een prachtige 9-holes baan, die zeven dagen per week te bespelen is. Door velen is deze nieuwe baan al ontdekt maar voor de bezoekende gastspelers ontbrak nog een duidelijk 'visitekaartje' bij de ingang.

Bovenop het grote sponsorbord prijkt dus nu duidelijk de naam van de sportclub die daar huist; de Oegstgeester Golfclub.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>