Komend weekend toptennis op OLTC | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
 Romano Frantzen.
Romano Frantzen.

Komend weekend toptennis op OLTC

  Sport

Daar waar vroeger Heren 1 voor het mooiste tennis op het park zorgde wordt de echte liefhebber nu wekelijks verwend met toptennis.

Naast Heren 1, die ook dit jaar weer in de Hoofdklasse acteren, spelen ook de dames dit jaar in de Hoofdklasse. De Heren beginnen zondag thuis om 14.00 uur tegen Smash Boz. Bas Louwerse en Timo van de Geest komen Heren 1 versterken. Dames 1 mag naar Groningen en gaan het daar opnemen tegen de Cream Crackers. Zij krijgen dit jaar versterking van Imke Vasen. 
Het eerste mixteam is een mengeling van eigen kweek en ervaring. Marente Sybesma, Dominique Yeo en Julia te Velde mogen dit jaar laten zien dat zij in de 2e klasse ook hun wedstrijden kunnen winnen. Bij de mannen speelt Stijn de Mooy samen met de sluwe vos Jasper de Regt. Het trio wordt volgemaakt door Romano Frantzen. Overgekomen van Thor de Bataaf zal Romano menig liefhebber laten genieten. Afgelopen winter speelde Romano het WK 35+ in Miami en daar werd hij tweede van de wereld door in de finale te verliezen van een Argentijn. In de dubbel werd hij zowaar wereldkampioen met zijn partner Jasper Smit. De eigen kweek kan hier nog wel wat van opsteken en de verwachting is dat dit team mee gaat doen voor het kampioenschap in de 2e klasse. Bovendien heeft de tennisschool I'm Tennis Romano als leraar aan zich weten te binden zodat de jeugd van hem les kan krijgen. Mix 1 start hun eerste wedstrijd uit tegen Vierhoeven in Roosendaal.
Mix 2 bestaande uit eigen jeugd mag zondag naar Iduna en zal het naar verwachting best moeilijk krijgen. De ervaren mannen van Heren 2 zullen zaterdag vroeg naar bed moeten want zij starten zondag thuis al om 09.00 uur tegen Roomburg. Ook op dit tijdstip start Mix 1 bij de jeugd thuis tegen Almere. Dit team staat bol van het talent en komt uit van de Hoofdklasse. Echt al heel gaaf om naar te kijken.
Kortom een weekend met toptennis op OLTC. "Kom onze toppers aanmoedigen en geniet van ons mooie terras en geweldige bar!" aldus het OLTC-bestuur.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>