Nieuwe voorzitter OLTC | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Voorzitter Dick de Groot (links) stelt Hans Bauman voor als zijn opvolger. | Foto's Wil van Elk
Voorzitter Dick de Groot (links) stelt Hans Bauman voor als zijn opvolger. | Foto's Wil van Elk (Foto: Wil van Elk)

Nieuwe voorzitter OLTC

  Sport

De traditionele opening van het tennisseizoen op zondag 31 maart van OLTC was sportief en gezellig.

's Ochtends was er de kick-off voor de jeugd met eerst ontbijt en daarna tennissen onder begeleiding van de Tennisschool I'm Tennis en diverse spelers uit de seniorenselectie. Alle competitie spelende jeugd werd daarbij ook nog eens in een gave hoodie gestoken door OLTC in samenwerking met Tennis Direct en Wilson.

Wim Kronenburg en Mariska de Roode van Proper Makelaardij tekenden een mooie nieuwe sponsorovereenkomst gevolgd door Erwin Gosenson van Solar Group. Als laatste tekenden Onno Guinau en Marco Visser voor I'm Tennis. OLTC is zeer tevreden met de nieuwe overeenkomsten en dankbaar voor het vele werk dat de sponsorcommissie heeft verricht en ziet uit naar een fijne samenwerking met deze sponsors.

Voorzitter Dick de Groot nam om half zes nam het woord en bracht de leden op de hoogte van de actuele gebeurtenissen binnen OLTC. Het punt dat het meest is besproken de afgelopen maanden is de eventuele aanleg van Padel of een extra tennisbaan. De voorzitter gaf aan dat wat het bestuur betreft dit niet een discussie is van of/of maar juist van en/en.

Op 17 april is er een informatie/discussieavond bij OLTC en op de ALV van oktober wordt hierover een ei gelegd. Verder was nog het vermelden waard dat de voorzitter bezig is aan zijn laatste jaar. Na drie termijnen moet er plaatsgemaakt worden voor een nieuwe voorzitter en Dick gaf aan dat hij blij was dat er een opvolger gevonden is in Hans Bauman. Uiteraard moet de Ledenvergadering hiermee nog instemmen.

Na het formele gedeelte werd er nog lang geborreld en Jan Willem en Biedie van Corbeaux Culinair hadden het eten en de drankjes weer perfect geregeld. DJ Jan van der Geest zorgde voor lekkere lounge muziek en zo was het een zeer geslaagde opening van het tennisseizoen. Komende weekend spelen er diverse topteams thuis op de Krogt. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>