FC Oegstgeest, met hier Bas Nieuwenburg, moest uiteindelijk buigen voor eerste klasser Sportlust. | Foto lichtenbeldfoto.nl Foto: Paul Lichtenbeld

Beker zegereeks FC Oegstgeest afgestopt door eerste klasser

Alleen in de eerste helft kon FC Oegstgeest afgelopen zaterdag voldoende weerstand bieden tegen eerste klasser Sportlust'46.

Hierbij werd FC Oegstgeest ook een beetje in de kaart gespeeld door de rode kaart voor Sportlust'46 in de 27ste minuut. Pas vroeg in de tweede helft scoorde Sportlust'46 de 0-1. Het overwicht van Sportlust'46 werd gaandeweg in de tweede helft steeds groter. De wedstrijd zou eindigen in een 0-3 overwinning voor Sportlust'46. FC Oegstgeest kan met een opgeheven hoofd terugkijken op een goede wedstrijd waarin ze in Sportlust'46 wel duidelijk hun meerdere moesten erkennen.

Sportcomplex nadert voltooiing

Het sportcomplex van FC Oegstgeest nadert zijn voltooiing. Afgelopen week zijn de kleedkamers voor het eerst in gebruik genomen. Het sportcomplex ligt er prachtig bij. Volgende week wordt het complex feestelijk geopend.

FC Oegstgeest weer verder in Rabobank LAV cup

Deze week heeft de selectie van FC Oegstgeest nog een tweede wedstrijd gespeeld. Afgelopen dinsdag stond de tweede kwartfinale in Rabobank LAV-cup uit tegen Kagia op het programma. Via strafschoppen besliste FC Oegstgeest deze wedstrijd in haar voordeel. In de komende halve finale is Voorschoten'97 uit, de volgende tegenstander.

Reguliere competitie
Voor de reguliere competitie (4e klasse) werden slechts twee inhaalwedstrijden gespeeld: Floreant BGC-SV Zevenhoven 2–0, Hazerswoudse Boys-Meerburg 2-1. In de stand verandert hier nauwelijks iets door. Wel gaat Hazerwoudse Boys over SJC heen naar de zevende plaats. En, Floreant verzekert met de winst zijn 5de positie in de ranglijst.

Jammer dat FC Oegstgeest nu uit de beker is. Maar naast de Rabobank LAV-cup kunnen zij zich nu volledig richten op de competitie en de kansen, om promotie naar de derde klasse alsnog te realiseren.