Club van 50 CKV Fiks beleeft leuke avond bij ZZ Leiden | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Leden van de Club van 50 van Fiks met het succesvolle team van ZZ Leiden. | Foto Marja van Tilburg
Leden van de Club van 50 van Fiks met het succesvolle team van ZZ Leiden. | Foto Marja van Tilburg (Foto: Marja van Tilburg)

Club van 50 CKV Fiks beleeft leuke avond bij ZZ Leiden

  Sport

De organisatie van de Club van 50 van korfbalvereniging Fiks, Monique en Miquel van Welzen, had op donderdag 3 januari een bijzondere activiteit geprogrammeerd: bijwonen van een wedstrijd van de bekende basketbalvereniging ZZ Leiden in de Vijfmeihal.

Leden van de Club van 50 zijn degenen die de vereniging elk seizoen een bijdrage van 50 euro doneren. Voor deze steun krijgen zij jaarlijks een leuke activiteit aangeboden. Was dit vorig jaar curling in Zoetermeer, dit keer was het een bezoek aan een wedstrijd van ZZ Leiden. Een goede keuze, want de tegenstander was uitgerekend de regerend landskampioen Donar Groningen. Aangezien ZZ Leiden ook altijd meedraait bij de beste vier van Nederland, was een spectaculaire wedstrijd gegarandeerd. Alzo is het ook verlopen. Beide teams waren in een bomvolle Vijfmeihal goed aan elkaar gewaagd en trakteerden het publiek op een geweldige wedstrijd. Tot de laatste fase bleef onzeker wie deze kraker winnend ging besluiten. Uiteindelijk sloeg de thuisploeg in de slotminuten een gaatje en ging, terecht, met een 83-77 zege aan de haal.
De Club van 50 heeft volop van dit spektakel genoten. Na afloop ging de club met het succesvolle team van ZZ Leiden op de foto.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>