Golfbaan Oegstgeester Golfclub nadert zijn voltooiing | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De 65 bomen ter waarde van een slordige achttienduizend euro zijn middels 'crowdfunding' bij elkaar gebracht. De eenjarige Pieter, kleinzoon van een van de leden, heeft Hoveniersbedrijf Hoek een handje geholpen bij het planten.
De 65 bomen ter waarde van een slordige achttienduizend euro zijn middels 'crowdfunding' bij elkaar gebracht. De eenjarige Pieter, kleinzoon van een van de leden, heeft Hoveniersbedrijf Hoek een handje geholpen bij het planten. (Foto: Joop Verdonk)

Golfbaan Oegstgeester Golfclub nadert zijn voltooiing

  Sport

Op Sportpark de Voscuyl heeft een grote transformatie plaatsgevonden. Er zijn nu drie sportclubs (FC Oegstgeest, Fiks en de Oegstgeester Golfclub), die ieder hun eigen faciliteiten hebben en dus autonoom zonder elkaar te hinderen hun sport kunnen beoefenen.

Bij de Oegstgeester Golfclub nadert deze transformatie zijn voltooiing. De negen holes waren al enige tijd klaar. Ook was het voormalige clubhuis van UDO al grondig onder handen genomen. De meeste van deze werkzaamheden is in eigen beheer en met hulp van talloze vrijwilligers tot stand gebracht. Op 2 november werd de club officieel geopend door burgemeester Emile Jaensch, die als openingshandeling een door het gemeentebestuur gesponsorde boom plantte.

Dat was nog maar het begin: op 26 november is gestart met het planten van 65 mooie bomen om de golfbaan een parkachtige uitstraling te geven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>