Overgangsklasse hockey: Quinten Mank beslissend voor LOHC | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Quinten Mank.
Quinten Mank. (Foto: Ed Patijn)

Overgangsklasse hockey: Quinten Mank beslissend voor LOHC

  Sport

Een zwaar bevochten overwinning voor de heren van LOHC afgelopen weekend. In de eerste helft liet de thuisploeg het betere van het spel zien, maar daar kwam na rust verandering in.

Quinten Mank was de grote man bij Leiden, hij opende de score. Vijf minuten voor tijd maakte hij ook de winnende treffer. Peter Kalsterman: ,,In de eerste helft was Naarden beter, maar in de tweede helft hebben we ons goed herpakt. De jongens hebben hard gewerkt."

Door de overwinning stijgt de ploeg van Kalsterman naar de vijfde plaats in de Overgangsklasse A. De achterstand op de nummers drie en vier bedraagt slechts één punt, nummer twee Xenios heeft twee punten meer.

Naarden H1 – LOHC H1 1-2 (0-1 Mank, 1-1, 1-2 Mank)

Bron: hockeydenhaagleiden.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>