Proper OLTC-Open staat voor de deur | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Deze week vindt de veertigste editie van het Proper OLTC-Open plaats aan de Hofbrouckerlaan. | Foto PR
Deze week vindt de veertigste editie van het Proper OLTC-Open plaats aan de Hofbrouckerlaan. | Foto PR (Foto: )

Proper OLTC-Open staat voor de deur

  Sport

Dit jaar is de veertigste editie van wat is uitgegroeid tot een van de grootste toernooien van District Leiden. Het Proper OLTC-Open dat zaterdag 8 september van start gaat, belooft weer een waar spektakel te worden op het mooie tennispark aan de Hofbrouckerlaan.

662 spelers doen mee in de diverse categorieën. Bij de hoogste categorie dames en heren is weer een ijzersterke bezetting. Jeroen Camfferman zal favoriet zijn, maar titelverdediger en trainer van OLTC Romano Frantzen hoopt roet in het eten te gooien. Verder is Oegstgeestenaar Timo van der Geest het hele jaar al in topvorm. Timo is opgeklommen tot de beste 60 spelers van Nederland en wil graag zijn vorm etaleren aan het thuispubliek.

Bij de dames wordt het ook genieten geblazen. Leonie Guijt lijkt de favorietenrol te hebben. Er doen dit jaar in de hoogste categorie maar liefst drie OLTC dames mee: Julia te Velde, Marente Sijbesma en Do Yeo.
Deze dames kunnen wel eens voor een verrassing zorgen.
Bij de dubbels en mixdubbels hebben zich ook sterke koppels ingeschreven.
Deze wedstrijden bieden vaak een waar schouwspel voor de toekijkende liefhebbers.

Topweek

Voorzitter van de vereniging en tevens toernooidirecteur Dick de Groot is in zijn nopjes met komende editie.
Toeschouwers zijn van harte welkom, het toernooi start op zaterdag 8 september en duurt tot zondag 16 september.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>