Afbeelding

Jeugd clubkampioenschappen OLTC

Sport

Afgelopen week vonden bij OLTC de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen plaats, zoals altijd een feestweek voor alle tennissende jeugdleden. Deze keer voor het eerst georganiseerd door twee jeugdleden: Tobias Rumphorst en Jort van de Poel.

Er waren maar liefst 153 inschrijvingen. En naast alle tenniswedstrijden waren er weer heel veel leuke activiteiten, zoals een strandavond, clinic, bingo en het rond-de-banenspel. Mooi om te zien dat al die jeugd net één grote familie lijkt. De oudste jeugd zorgt voor de jongste jeugd en de kleintjes komen op hun beurt de oudere jeugd aanmoedigen bij hun wedstrijden.
Het weer was de hele week goed tot de finales op zaterdag. Die moesten helaas een dag later gespeeld worden, maar dat maakte de afsluiting niet minder feestelijk. Er waren mooie wedstrijden te zien en op het terras werden pannenkoeken gebakken en aardbeien uitgedeeld.

Zowel bij de jongens als bij de meisjes is er een nieuwe clubkampioen. Bij de jongens is dat Bastiaan Bauman geworden en bij de meisjes Bo Martina.

Uit de krant

Uit de krant