Succesvolle eerste Oegstgeester nighttrail | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Deelnemers aan de eerste Oegstgeester nighttrail rennen door het gemeentehuis. | Foto Willemien Timmers
Deelnemers aan de eerste Oegstgeester nighttrail rennen door het gemeentehuis. | Foto Willemien Timmers

Succesvolle eerste Oegstgeester nighttrail

  Sport

Afgelopen zondagavond, 11 februari, vond de eerste nighttrail van Oegstgeest plaats, die werd georganiseerd door het Oegstgeester Roparun team Werun4all.

Meer dan twintig lopers deden mee aan de verrassende route van ongeveer acht kilometer. Terwijl de duisternis inviel werd met hoofdlampjes op gelopen door de bossen van Oegstgeest en een klein stukje Leiden. De route ging langs verrassende plekken: door een school, langs de atletiekbaan en zelfs door het gemeentehuis van Oegstgeest.
Een lang lichtsnoer van hollende mensen versierde Oegstgeest. Onderweg werden er nog pannenkoeken aangeboden en na afloop was er warme chocolademelk met slagroom. Met het inschrijfgeld is ruim 265 euro opgehaald voor de Roparun, een stichting die geld inzamelt om het leven van mensen met kanker te veraangenamen.
Het organiserend team dankt de gemeente Oegstgeest, tafeltennisvereniging Pecos en Jenaplanschool De Kring locatie Rembrandt voor hun belangeloze medewerking aan dit evenement. "Volgend jaar weer!"

www.werun4all.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>