Jan Dupree haalt uit voor Vivax. | Foto Ad Jordaans
Jan Dupree haalt uit voor Vivax. | Foto Ad Jordaans Foto: Ad Jordaans

Vivax teams zonder punten

Sport

De heren van Zwem & Polovereniging Vivax hebben afgelopen zaterdag, 21 januari, de thuiswedstrijd tegen AZL H2 uit Leidschendam helaas verloren. In een spannende wedstrijd lukte de formatie uit Oegstgeest niet de punten in eigen huis te houden.

De bezoekende partij had steevast een voorsprong. René Vink maakte het openings doelpunt voor Vivax, de gelijkmaker(1-1). Daarna maakte Jan Dupree vanuit een vrijeworp wederom de gelijkmaker(2-2).
Toen Hans Jordaans met een snoeihard afstand schot een doelpunt maakte kwam Vivax wat dichterbij (3-4). Na opnieuw een actie van Hans Jordaans werd de stand gelijk getrokken naar 4-4. Helaas voor Vivax kwam AZL terug met enkele welgeplaatste schoten op doel en konden de doelpunten van Hans Jordaans (5-7) en Jan Dupree (6-9) het tij niet keren voor de heren van Vivax.

De DG1 van Vivax kregen de DG1 van Katwijk op bezoek. Helaas kon het uitstekende keeperswerk van Martim niet voorkomen dat er werd verloren met 6-9.

Lijkt het je ook leuk om een keer te waterpoloën? Kijk voor meer informatie op www.vivax-oegstgeest.nl of kom langs in het zwembad.

Uit de krant

Uit de krant